Medewerker relatiebeheer

Beuningen, Nederland
Vacature is vervallen
373 dagen geleden Vast € 2300 per maand
Categorie: Administratie
Branche: Public relations en communicatie
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij gedreven en stimuleert het werken met targets jou om het uiterste uit jezelf te halen? Wil jij werken in een hecht team bij een groot internationaal bedrijf? Dan is deze vacature iets voor jou!

In deze functie als ‘Telesales Executive’ ben jij verantwoordelijk om het klantenbestand van DHL Express zowel te behouden, als uit te breiden. Zelfstandig genereer jij telefonisch nieuwe klanten die door jouw enthousiasme en professionaliteit geïnteresseerd raken. Jij weet de (potentiele) internationale klanten alle ins en outs te vertellen over de dienstverlening van DHL Express, zodat de interesse omslaat in vertrouwen en daadwerkelijke actie, een nieuwe klant ! Jouw dagelijks doel is zoveel mogelijk klanten benaderen voor een maximaal rendement. Naast de focus op het binnenhalen van nieuwe klanten is de opvolging daarvan en het behoud van die klanten is net zo belangrijk. Je houdt je ongeveer 40% van jouw tijd bezig met acquisitie en 60% met relatiebeheer en upselling bij je huidige klanten.


Naast het feit dat jij je bezig houdt met acquisitie en development zorgt je ervoor dat jouw administratie tip-top in orde is. Iedere collega zou jouw werkzaamheden zo kunnen overnemen en weten waar de gegevens te vinden zijn. Je komt te werken in een gedreven en hecht team met ongeveer 20 collega’s. Naast veel aandacht voor ontwikkeling zijn er veel leuke team-activiteiten. Kortom een uitdagende, veelzijdige functie waarbij géén dag een géén gesprek hetzelfde zal zijn!

Voor deze functie is DHL Express op Schiphol Rijk op zoek naar een medewerker met commercieel inzicht. Daarnaast herken je jezelf in onderstaande kenmerken:

  • Mbo/ HBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van logistiek en verkoopprocessen.
  • Kennis van toegepaste software applicaties.
  • Sociale vaardigheden zoals sensitiviteit, samenwerkingsvermogen, overtuigingskracht, onderhandelingsvermogen en een dienstverlenende instelling ten behoeve van het beheren en ontwikkelen van klantrelaties.
  • Commercieel ingesteld.
  • Mondeling en schriftelijk uitdrukkingsvaardig in het Nederlands en Engels voor contacten met (internationale) klanten.
  • Je bent niet bang om naar jezelf te kijken; zelfreflectie is nodig om te blijven leren en ontwikkelen;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Poeldijk
Bakkerij
Vaardigheden
Vaardigheden
verkoopvaardigheden
sales
accountmanagement