Datamonteur regio Heerhugowaard

Beuningen, Nederland
Solliciteer
613 dagen geleden Vast € 2500 per maand
Categorie: Technici, Elektrotechniek en Elektronica
Branche: Elektrische/elektronische goederen
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Naast een goed salaris ook bonussen verdienen?


Wij zijn NettStaff. Jij ook? Stap op onze rode loper die al snel leidt naar de meest gave opdrachten voor jou als datamonteur. Soms zijn het korte opdrachten, soms lange projecten. Altijd goed betaald en optimaal gefaciliteerd. Altijd met ruimte voor opleiding en ontwikkeling. 


 
Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar (meerdere) Datamonteur(s)

Datamonteur bij NettStaff 
Met kennis van zaken en door hard te werken kun jij elk project aan. Elk project waarvoor je wordt ingezet als datamonteur is anders.  Zelfstandig databekabeling, aansluitpunten en patchkasten installeren is voor jou een plezier. Je draagt zorg voor een correcte montage en een juiste netwerkcodering. Bovendien houd je toezicht op de installatie van randapparatuur, zoals computers, communicatie- en beveiligingsapparatuur. Ook het monitoren van bestaande systemen, inclusief het opsporen en oplossen van storingen en fouten, kan deel uitmaken van jouw werkzaamheden.

De ene keer dicht bij huis, de andere keer net even wat verder. Vervoer is altijd geregeld, uitdaging is gegarandeerd.  
 

Is afwisseling niet zo je ding? Bijt jij je liever vast in een technisch onderdeel of eigen sector? Ook die ruimte biedt NettStaff.

Samenwerken met NettStaff
Wij zijn de uitzendorganisatie die zorgt voor het juiste technische personeel op het juiste moment op de juiste plek. Dit doen we vanuit 8 locaties en door uit te zenden & te detacheren. En we zorgen voor jou door een betrokken werkgever te zijn en je dat te geven wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Wij zijn NettStaff.  
Bij NettStaff willen we met z’n allen altijd de beste zijn. Dat willen we als we ons vak uitoefenen maar ook als we met z’n allen gaan skiën, karten, of darten. 


Nét dat beetje meer
We bieden nét dat beetje meer. Niet alleen een goed salaris, maar ook in goed werkgeverschap. Betrokkenheid, waardering en begeleiding bijvoorbeeld. Dat ervaar je zodra je een NettStaff’er bent. Bijvoorbeeld als de directeur je hoogstpersoonlijk thuis ophaalt en afzet op je werkplek. Of als we je hulp aanbieden als je privé even lastig zit. En dan hebben we het nog niet eens over:


  • De extra vergoedingen en een bonusregeling.
  • De diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
  • Het juiste gereedschap en NettStaff-werkkleding.
  • De persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).
Vereisten

Jij verstaat je vak. 

Dat zien we al snel terug op je cv doordat je beschikt over:

Een diploma Elektrotechniek, op (v)mbo-/mts-/lts-niveau.
Werkervaring als datamonteur.
Een VCA diploma.  

Als jouw cv ons overtuigt, nodigen we je uit voor een gesprek om erachter te komen of je ook bij het NettStaff-team past. Dus of je klantgericht en flexibel bent ingesteld en of je zelfstandig je werk kunt doen. Of je prettig kunt communiceren met je collega’s en onze opdrachtgevers.  Of je – net als wij – de beste wilt zijn. 
 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden