Sales Consultant

Beuningen, Nederland
Solliciteer
421 dagen geleden Vast € 3000 - 4000 per maand
Categorie: ICT, Management
Branche: Computer Software
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Wil jij graag vrijheid in je functie en onderdeel uitmaken van een super energiek salesteam? Solliciteer dan nu op de functie van Sales Consultant!

Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een Sales Consultant voor de uitbreiding van ons salesteam. Wij zoeken een consultant mét kennis van de flexibele arbeidsmarkt en die niet bang is om prospects te benaderen met onze unieke prospositie.

Jij bent die collega met doorzettingsvermogen, die onze dienstverlening met trots verkoopt en zorgt voor groei. Jij zorgt altijd voor een nieuwe verbinding met de klant. Jouw kennis en ervaring maakt je tot een volwaardig gesprekspartner; je weet immers waarover je praat.


Wat houdt de job in?

Je bent verantwoordelijk voor het voeren van verkoopgesprekken, het opstellen van offertes, het adviseren van klanten over de huidige functionaliteiten en diensten en kun je de vertaalslag maken naar welke software passend is voor de intermediair. Daarnaast bent je (mede) verantwoordelijk voor:

 • Het behalen van de jaarlijkse gestelde omzet voor HelloFlex People.
 • Het genereren van leads voor HelloFlex group.
 • Het actief benaderen van intermediairs binnen de flexbranche.
 • Cross-selling binnen het sales team van HelloFlex group.
 • Beheren van eigen salesadministratie

Wie zoeken we?

Je bent een echte enthousiaste en ondernemende kartrekker met ervaring in de uitzendbranche en het product payroll. Je bent een leider met een interesse en talent voor software, technologie en innovatie welke je gebruikt bij de verkoop aan (startende) uitzendondernemingen.
Je hebt een open persoonlijkheid, bent resultaatgericht en beschikt over zelfsturende vaardigheden. Je bent in staat deuren te openen die voor andere gesloten blijven en je bent bereid om binnen Nederland veelvuldig te reizen.

Verder vragen we van je:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met het werken binnen de backoffice van de flexbranche;
 • Je hebt kennis en ervaring met Human Resource Management;
 • Je bent communicatief zeer vaardig en beweegt gemakkelijk tussen diverse payroll- en uitzendorganisaties;
 • Je neemt verantwoordelijkheid, bent flexibel en uiteraard zeer accuraat;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
 • In het bezit van een rijbewijs B.

Wie zijn wij?

Tijd voor een uitdaging in de flexbranche? HelloFlex People is een snelgroeiende dienstverlener die zich richt op personeelsintermediairs in de flexbranche. HelloFlex People verzorgt uitsluitend backoffice services voor personeelsintermediairs – doet nooit rechtstreeks zaken met opdrachtgevers – en is daarin uniek als backoffice-organisatie in Nederland. HelloFlex People is onderdeel van de HelloFlex group, waar ook de labels FlexService (software) en FlexNieuws (nieuwsportaal) onder vallen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om veel te leren. Je wordt onderdeel van een professioneel en talentvol team van medewerkers in het mooiste pand van Hilversum. Onze koffie is uitstekend, de lunch is biologisch en de kunst in het pand is inspirerend. Dit alles uiteraard tegen goede en marktconforme condities. Hiernaast bieden wij voldoende doorgroeimogelijkheden en krijg jij veel vrijheid in je functie.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
sales
Vaardigheden
Vaardigheden
reruitment
kerkrade
auto