Marketing & Sales medewerker

Amstelveen, Nederland
Solliciteer
369 dagen geleden Tijdelijk € 1800 - 2500 per maand
Categorie: Personeel en Organisatie
Branche: Commercieel vastgoed
Uren per week: 32
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

De organisatie

Restin is een organisatie die een aantal kleinschalige hotel accommodaties op ***niveau exploiteert, verspreid over heel Nederland. De feitelijke hotelfunctie wordt door lokale exploitanten uitgevoerd. Zij maken een belangrijk onderdeel uit van de Restinn-organisatie. De regie, boekingsverwerking, aansturing en vraagbaakfunctie worden vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam verzorgd.

De functie

Je verzorgt, samen met collega’s, de online-marketing-activiteiten via Facebook, Twitter, website. Het maken en inzetten van arrangementen, in samenspraak met de exploitanten, is daarbij een belangrijk hulpmiddel. Het volgen van de effecten door middel van SEO/SEA is helpt om deze activiteiten te verbeteren en zo een hogere conversie en daarmee een betere bezettingsgraad te bereiken.

Je verzorgt het beheer van het eigen online boekingsysteem van Restinn met een dynamische koppeling naar de meeste grote intermediairs. Daarnaast verzorg je de telefonische communicatie met de klanten, exploitanten en intermediairs. Het onderhouden van de boekingen, toezien op een ongestoorde werking van de systemen, verzorgen van de maandelijkse afrekenslag met de locale exploitanten en voorbereiden van de rapportages aan management en directie vormen daarnaast een belangrijk onderdeel van je functie.

Verder houd jij je bezig met een aantal administratieve en secretariële taken. De samenwerking en voeding van de financiële administratie hoort daar ook bij.

Veel Restinn klanten geven er de voorkeur aan om boekingen niet direct online te maken, maar telefonisch via het boekingskantoor. Het op een zakelijke en tegelijkertijd klantvriendelijke wijze de klanten telefonisch te woord staan en boekingen invoeren blijft een belangrijk onderdeel van deze functie.

Wij zijn op zoek naar…

een gemotiveerde kandidaat die een uitdaging ziet in het verbeteren van onze marketing en sales en het verwerken van de boekingen in onze systemen. Het vormgeven, verbeteren en runnen van het centrale boekingskantoor, het onderhouden van de dagelijkse contacten met de exploitanten en beantwoorden van telefonische vragen van klanten, aangevuld met het invoeren van de boekingen in het online reserveringsysteem.

Jij:

  • hebt een opleiding op MBO niveau, bij voorkeur richting recreatie of horeca,
  • hebt enige kennis en ervaring met marketing, sales en online reserveringsystemen
  • beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits.
  • hebt ervaring met en gebruik van de standaard ondersteunende hulpmiddelen als MS Word, en Excel strekt tot aanbeveling.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
parttime
marketing & communicatie
Vaardigheden
Vaardigheden
sales
ervaren
Nederlandse taal spreken
marketing