Promotie Medewerker Hilversum

Solliciteer
481 dagen geleden Tijdelijk € 1700 per maand
Categorie: Facilitaire dienstverlening
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Student (High School), 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Dutch Moving Media

Gezocht: Promotiemedewerker voor het leukste promotiebureau van Nederland! Een entertainer pur sang, een aanpakker eerste klasse. Iemand die flyers en samples uitdeelt met een lach van oor tot oor en met een uitstraling die iedereen omver blaast. Als jij jezelf hierin herkent en niet vies bent van flexibele werktijden dan ben jij misschien wel de Promotiemedewerker die wij zoeken. Wanna join the club?

Functieomschrijving Promotiemedewerker

Als Promotiemedewerker ben jij het gezicht van het merk waar je voor werkt. Van Pearle tijdens een flyercampagne, van Sony tijdens een Playstation promotour en van Warner Bros tijdens de première van een kinderfilm! Of jij nou samples uitdeelt, foto’s maakt of kookt tijdens een instore demonstratie, jij ademt het merk, jij bent het merk. Promotiewerk is niet alleen werk voor jou. Je geniet ervan om mensen te activeren dus werk wordt haast betaalde hobby! Op basis van jouw profiel en beschikbaarheid word je zo veel mogelijk ingepland voor een campagne in jouw regio die je op het lijf geschreven is. Als wij blij worden van elkaar en promotiewerk helemaal jouw ding is, liggen er ook doorgroeimogelijkheden in het verschiet. Hoe gaaf is dat! Let the show begin!?

Profiel Promotiemedewerker

 • Jij bent proactief en niet op je lachende mondje gevallen
 • Overtuigen kun je als de beste
 • Lachen is jouw tweede natuur
 • Je bent flexibel inzetbaar (doordeweeks en in het weekend)
 • In het bezit van een rijbewijs is een pré
Wat biedt Dutch Moving Media jou?
 • Promotiewerk op basis van jouw beschikbaarheid + regio
 • Werken op de leukste promotiecampagnes door heel Nederland
 • Interne opleidingen en trainingen
 • Doorgroeimogelijkheden naar teamleider
 • Doorstroommogelijkheden naar een passende startersfunctie bij één van onze klanten
 • Een flinke berg enthousiaste collega’s (ook Promotiemedewerkers)
 • (netwerk) borrels die je niet wilt missen
Wie zijn wij?

Dutch Moving Media is toevallig het leukste Promotiebureau van Nederland. Waarom? Omdat we van elke promotie campagne een geweldig spektakel maken. We beginnen met het bedenken van creatieve activatie concepten voor onze klanten met ons kantoorteam. Een jong dynamisch team dat altijd aan staat. De campagne is in volle gang als we op locatie aan het knallen zijn met ludieke promotiemiddelen en de leukste Promotiemedewerkers. Zij anticiperen, enthousiasmeren en activeren en dit kunnen zij als de beste. Het promotie merk staat in de spotlights, de doelgroep lacht, de klant is blij en iedereen denkt: volgende week weer!?

Tijd voor actie!

Herken jij jezelf in het profiel van Promotiemedewerker en kun je niet wachten om te starten met promotiewerk? YES! Solliciteer via de sollicitatie button en dan nemen we contact met je op. Don’t hesitate…Activate!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
promotiemedewerker
hilversum
fieldales
Vaardigheden
Vaardigheden
enthousiast
commerciële ervaring