Receptioniste / Telefoniste / Sales Support (fulltime)

Solliciteer
632 dagen geleden Tijdelijk
Categorie: Administratie
Branche: Commercieel vastgoed
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Wanneer je ons enthousiaste team van medewerkers zou vragen wat ze het meest aanspreekt in hun werk, dan is dat ongetwijfeld de prettige sfeer en de no-nonsense cultuur.
Werken bij Hakvoort Professional, een familiebedrijf, staat voor betrokkenheid, afwisseling en een grote mate van zelfstandigheid binnen een jonge en gezonde onderneming

Hakvoort Professional is met zes vestigingen in Nederland een toonaangevend professionele sterk groeiende (marktleider) totaalleverancier van professioneel horeca- en grootkeukentechniek. De organisatie is specialist in horeca en professionele bedrijfskeukens en biedt een grenzeloos productassortiment aan. Onze klanten zitten bevinden zich voornamelijk in de sector, onderwijs, overheid, business, amusement en food. Hakvoort Professional kenmerkt zich als een groeiende organisatie dat zich richt op kwaliteit, resultaat, innovatie en expansie.

Wanneer je binnen Hakvoort Professional komt werken, vragen wij een grote mate van zelfstandigheid, organisatievermogen en bent in staat om veranderingen mogelijk te maken. De communicatielijnen binnen de organisatie zijn kort en informeel, wat een prettige sfeer binnen het team van medewerkers meegeeft. Binnen Hakvoort Professional heerst een no-nonsense cultuur

Wij hebben op onze vestiging in Emmeloord de volgende vacature:

Receptioniste / Telefoniste / Sales Support (fulltime)

Binnen onze vestiging Emmeloord ben je werkzaam als Receptioniste / Telefoniste / Sales Support waarbij je naast de afhandeling van inkomend en uitgaand telefoonverkeer klanten en overige bezoekers verwelkomt in onze showroom. Hiernaast verricht je diverse ondersteunende taken voor de vestiging in Emmeloord, zoals hierboven beschreven.

Functie
Na een gedegen inwerkperiode heb je de verantwoordelijkheid voor de volgende taken:

 • het ontvangen en te woord staan van klanten aan de receptie;
 • het bedienen van de telefooncentrale
 • diverse sales support activiteiten
 • het ontvangen en verzendklaar maken van inkomende en uitgaande correspondentie;
 • diverse (administratieve) taken ter ondersteuning van het verkoopteam.

Wij vragen
Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een representatieve collega die een volgende stap wil zetten in haar nog jonge carriére.

 • bij voorkeur ervaring heeft in een soortgelijke functie;
 • beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • over commercieel denkvermogen beschikt;
 • pro-actief is en het talent heeft werk uit handen te nemen;
 • snel kan schakelen, stressbestendig is en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • goede kennis heeft van Office (word/excel);
 • de Engelse, Duitse en bij voorkeur ook de Franse taal beheerst;
 • fulltime beschikbaar is.

Wij bieden
Een inspirerende, zelfstandige vrije baan in een groeiende, innovatieve en informele organisatie.

Opleidingje hebt de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te gaan volgen waarbij je de kennis welke benodigd is voor de functie zich eigen kunt maken. Ook heb je de mogelijkheid om verdere opleidingen te volgen, zodat je jezelf kan blijven ontplooien binnen onze organisatie. Uiteraard bieden wij je de mogelijkheid om jouw eventuele huidige studie-overeenkomst over te nemen!

Salaris
Jouw salaris is afhankelijk van jouw kwaliteiten en ervaring.

Contact
Als deze functie je aanspreekt, vragen wij je om te solliciteren. Nadat je hebt gesolliciteerd door jouw CV en motivatiebrief te sturen via Indeed of via onze website www.hakpro.nl, zullen we je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen. Als jouw sollicitatie ons aanspreekt nodigen wij je uit om op gesprek te komen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Wil je graag wat meer informatie over deze functie? Neem dan gerust contact op met de afdeling P&O.

Soort dienstverband: Voltijd

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden