Contractbeheerder

Beuningen, Nederland
Solliciteer
492 dagen geleden Vast € 2700 per maand
Categorie: Bouw, Ruwbouw
Branche: Building Materials
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Over jouw rol

Ben jij financieel, commercieel en planmatig ingesteld en heb jij je administratieve zaken altijd goed op orde? Wij zoeken voor een vaste baan per direct zowel een junior als een ervaren contractbeheerder!


Jobomschrijving

Als contractbeheerder ben jij de spil van het bedrijf. Als spreekwoordelijke "spin in het web" communiceer jij zowel intern als extern om de contracten binnen de afgesproken termijn en budget gedaan te krijgen. Intern zorg je er namelijk voor dat de monteurs volgens jouw planning aan het werk gaan. Daarbij moet je ze op een positieve manier coachen en aansturen. Tegelijkertijd ben jij extern ook het aanspreekpunt voor de klant. Je adviseert opdrachtgevers, bewaakt doelstellingen, maakt verbetervoorstellen, communiceert met leveranciers, maakt inkooporders, facturen en meerjarenplannen qua onderhoudscontracten. Ter ondersteuning van je werkzaamheden werk je nauw samen met een werkvoorbereider en een coördinator.


Wat breng je mee?

Je bent in bezit van een MBO opleiding, bij voorkeur een technische opleiding. Het is vooral belangrijk dat je goed kan samenwerken en dat je goed kan communiceren. Daarnaast ben jij iemand van je woord en zorg je ervoor dat afspraken altijd nagekomen worden. Aangezien je ook een aansturende rol gaat vertolken om projecten succesvol af te ronden is het van vitaal belang dat je mensen goed kan enthousiasmeren en leidinggeven. Indien je bekend bent met de werkzaamheden als contractbeheerder in de installatietechniek is dat zeker een pré.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden