Sales Consultant Binnendienst

Hilversum, Nederland
Solliciteer
731 dagen geleden Vast € 2000 per maand
Categorie: Ambachten
Branche: Kunst en ambacht
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 19-06-2017 - 10-07-2018
HelloFlex group is op zoek naar een geboren verkoper binnendienst! Maak jij onze klanten net zo enthousiast over onze producten als wij zelf zijn? Solliciteer!Wat ga je doen?Als Sales Consultant Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het telefonisch onderhouden van contacten met onze potentiële- en bestaande klanten. Met jouw commerciële vaardigen voorzie je hen van advies en maakt hen enthousiast voor de tools en services van HelloFlex group. Uiteraard staat naast het behalen van een maximaal resultaat, klanttevredenheid bovenaan aan je prioriteitenlijst.
Je hebt nauw contact met jouw collega’s in de buitendienst en bent verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van hun offerte- en contracttrajecten. Je kent als geen ander het belang van een correcte en nauwkeurige administratieve afhandeling en handelt hiernaar.

Je bent onderdeel van een hecht team van 8 medewerkers en vindt het leuk om gezamenlijk commerciële activiteiten te bedenken en uit te voeren om de gezamenlijke jaardoelen te behalen.

Wat vragen wij van jou?
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, ervaring in de flexbranche is daarbij een pre
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Overtuigingskracht
 • Klantgericht
 • Accuraat en nauwkeurig
 • Stressbestendig
 • Samenwerking
 • Woonachtig in regio Hilversum
Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan boordevol ontwikkelingskansen! Je werkt met heldere doelstellingen, tegen een marktconform salaris.

Bij HelloFlex group word je onderdeel van een dynamische groep praktijkmensen met jarenlange ervaring in de flexbranche. Veel van onze mensen werken al jaren bij ons, het verloop is laag.

Waar ga je werken?

Ons kantoor staat in Hilversum, vlakbij het station én de snelweg, maar toch in een authentieke buurt. De koffie is uitstekend, de lunch is biologisch en de kunst in het pand is inspirerend. Dit is de plek waar jij als Sales Consultant Binnendienst een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team.

Voor wie ga je werken?

HelloFlex group focust zich al bijna 20 jaar op een bijzondere markt: temporary staffing. We richten ons op zowel intermediairs als inleners van flexibele arbeid, en dat doen we goed, want we zijn marktleider en groeien nog steeds. Dat komt doordat we innoverend zijn. Er zijn dan ook vaak nieuwe dingen te verkopen.

HelloFlex group is een holding en omvat meerdere tools en services die samen de gehele flexmarkt bedienen. Alle tools zijn gebaseerd op cloud software en worden ontwikkeld door 100 ervaren online marketing en enterprise software engineers:

 • HelloFlex, sourcing management software voor intermediairs en inleners
 • FlexService, bedrijfssoftware voor intermediairs
 • HelloFlex People, backoffice services voor intermediairs
 • FlexNieuws, nieuws voor de flexbranche en alle CAO’s

HelloFlex group is het 31ste snelst groeiende techbedrijf van Nederland.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden