Debiteurenbeheerder Hilversum

Utrecht, Nederland
Solliciteer
407 dagen geleden Vast € 2500 - 3000 per maand
Categorie: Finance, Accountancy - Fiscaliteit
Branche: Financiële Diensten
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 04-05-2018

Vacaturebeschrijving Debiteurenbeheerder:

Je komt terecht op de afdeling Finance en Administratie. Een afdeling met 7 medewerkers. Het doel van de afdeling is het uitvoeren van en adviseren omtrent het financiële beleid van de organisatie door het voeren van de boekhouding, het bewaken van liquiditeiten, inrichten van de administratieve organisatie en de interne controle. Als debiteurenbeheerder werk je nauw samen met jouw collega’s in dit team maar ook met de Klachtencoördinator vanwege de relatie tussen betalingen en klachten. Voor het innen van de openstaande vorderingen werk je samen met de afdeling Verkoop binnendienst, Accountmanagement en Calculatie. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het bevorderen dat overschrijdingen van de krediettermijn tot een minimum beperkt worden.

Waar kom jij te werken?

Bij een innovatieve organisatie in de railinfra industrie dat beheerders en aannemers ondersteunt bij de aanleg en het onderhoud van het spoor. Meewerken aan een beschikbaar en veilig spoornetwerk prikkelt de creativiteit en zet aan tot de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Oplossingen die alle te maken hebben met een unieke combinatie spoorbouwmaterialen en logistieke concepten. Het draait immers niet alleen om de juiste componenten maar vooral ook om de tijdige beschikbaarheid hiervan op de juiste plek. Met zo’n 135 collega’s werk je hier samen om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De organisatie is gevestigd in Hilversum.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je komt binnen in een prachtig verbouwde oude treinen loods, omgetoverd naar een mooi kantoor met veel ligt en ruimtelijke inrichting. Je begroet jouw collega’s en maakt een gezellig praatje. Wanneer je eenmaal gewerkt bent wordt je verantwoordelijk voor:

 •  inwinnen van informatie over betalingen bij interne en externe belanghebbenden. 
 •  in stand houden bevorderen van een goede commerciële relatie alsmede het afdwingen van de betalingen bij diezelfde relatie;
 • zorgdragen voor het innen van openstaande vorderingen. 
 • oplossen van openstaande vorderingen door klantbezoek met een accountmanager.
 • versturen van betalingsherinnering.
 • opbouwen en onderhouden van de financiële relatie met de klant.
 • overleggen, afstemmen en adviseren over de tijdigheid en juistheid van betalingen met belanghebbenden.
 • contact zoeken met klanten bij overschrijding van de afgesproken betaaltermijnen. 
 • het uit handen geven van openstaande dossiers ter incasso (in overleg).

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt minimaal MBO+ of HBO niveau én ervaring met boekhouden. Ook heb je kennis van SAP en werk je heel nauwkeurig. Door jouw oog voor details voorkom je (slordige) fouten. Je kunt doeltreffend communiceren en ben je in staat om rekening te houden met diverse niveau’s in communicatie. Daarnaast ben je stressbestendig en kun je ook goed het overzicht bewaren en pln en organiseer je graag. Voor ik het vergeet, Excel heeft voor jou geen verrassingen (je maakt moeiteloos draaitebellen en kunt verticaal zoeken).

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een plezierige werkomgeving met nadruk op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een fijn salaris van €2.400 tot €3.000 bruto per maand, bepaald o.b.v. ervaring en leeftijd.
 • Mogelijkheden tot doorgroei!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
hilversum
debiteurenbeheer
Vaardigheden
Vaardigheden
mbo
SAP
hbo
Excel