Logistiek administratief medewerker

Leek, Nederland
Solliciteer
606 dagen geleden Vast € 2000 per maand
Categorie: Administratie
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 06-11-2017
Over de functie

Wil jij als logistiek administratief medewerker 's ochtends ook met een kopje koffie of thee worden opgewacht? Dan ben je bij onze opdrachtgever op het juiste adres.

Als logistiek medewerker geef je samen met je collega's uitvoering aan de logistieke processen: expeditie, order picken en orderverwerking.

Tijdens een werkdag / werkweek controleer je op het aantal en de staat van de aangeleverde goederen en verpakkingen , boek je deze goederen in en sla je ze op conform de bedrijfsrichtlijnen. Je beheert en houdt de verbruiksmaterialen en voorraad bij en geeft uitvoering aan de interne logistieke stroom zoals bevoorrading van de technische dienst en afhalen van een gereed product. Daarnaast voer je andere logistieke gerelateerde werkzaamheden uit, verricht je kwaliteitscontrole, maak je uitgaande goederen verzendklaar en handel je de verzending van uitgaande goederen administratief af.

Onze opdrachtgever stelt zich ten doel zo snel en professioneel mogelijk haar klanten te helpen. Daarbij wordt de wens van de klant centraal gesteld en geprobeerd service op maat aan te bieden.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je ervaring met logistieke werkzaamheden, ben je administratief goed onderlegd en ben je computervaardig. Je bent en werkt nauwkeurig, bent cijfermatig sterk en hebt inzicht in (logistieke) processen. Daarnaast ben je een echte teamspeler en heb je affiniteit met techniek.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort. Overname door de opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44).

Ben jij een administratieve aanpakker in een logisitieke omgeving en op zoek naar een afwisselend takenpakket? Dan komen wij graag in contact met jou.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
MBO
Vast
Administratie
Abiant
Vaardigheden
Vaardigheden
Rijbewijs B